shadow

Opi rakentamaan oikein avullamme

Haluatko oppia rakentamaan oman talosi? Entä jotakin pienempää kuten vaikkapa saunan tai vaikkapa vain pihakeinun? Projekteja on toki monenlaisia ja varsin erikokoisia mutta kaikissa niissä vaaditaan ehdottomasti muutamia varsin perustavaa laatua olevia taitoja ja ymmärrystä. Kaikissa asioissa on välttämätöntä osata perusteet ensin ennen kuin voi alkaa soveltaa perusteita omalla persoonallisella tyylillä sekä testata kehittyneempiä strategioita ja jossain vaiheessa myös soveltaa niitä omalla tavallasi. Tässä blogissa tulet siis oppimaan rakentamiseen tarvittavia taitoja aina vasaran pitämisestä oman talosi viimeisten naulojen lyömiseen asti. Sinulta toivomme vastineeksi uskoa kykyihimme sekä riittävää kykyä sitoutua pitkäaikaiseen projektiin, mitä kaikki oppiminen käytännössä on (koulukin itse asiassa). Tervetuloa oppimaan ja viihtymään seurassamme!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *