shadow

Miten saada asenne rakentamiseen kuntoon ensin

Julkaisimme tällä viikolla tärkeän artikkelin siitä miten saada asenne ja ajattelu ensin kuntoon ennen kuin aloitetaan yhtään mitään. Jos asenteesi nimittäin on väärä, et tule yrittämään kunnolla ja näin ollen epäonnistut ja todistat oman mielipiteesi oikeaksi. Tämä on itseään ruokkiva kierre, joka johtaa siihen ettei saavuta mitään elämässä. Tämä ei tietenkään ole missään nimessä hyvä asenne elämään. Yrittäminen kannattaa aina. Vähintään opit jotain joka kerrasta tai tiedät ettei kyseinen asia ole sinua varten. Jälkimmäinen seikka tosin murretaan kyseisessä artikkelissa. Pidemmittä puheitta artikkeli uskon tärkeydestä rakentamisessa löytyy tästä. Mukavia lukuhetkiä ja toivottavasti opit jotain uutta ja tärkeää – tai vielä parempi, toivottavasti asia on jo itselläsi hallussa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *